About

Cloud Nine

7 juli 2017

Leuk dat je mij gevonden hebt!

Wat vind je hier?
Ik neem je mee op avontuur en laat je de wereld door mijn ogen zien. Op verre reizen, maar ook dichtbij huis. Van een avontuurlijke bergtocht tot een mooie wolkenlucht. Een reisverslag of alleen een snelle knipoog. Hier kun je mijn avonturen en dromen volgen.

Hoe ik begon?
Het schrijven begon tijdens een reis van 6 maanden door 4 landen. Op aanraden van een goede vriendin startte ik met een reisblog op waarbenjij.nu. Daar schrijf ik mijn reisverhalen, inmiddels al 10 jaar. Schrijven over mijn reizen werd mijn passie. Ik begon rustig. Immers, ik was op reis. Geen tijd verliezen aan internetcafés was mijn credo. Maar het werd al snel een dagelijkse routine. En erger. Familie en vrienden konden ons direct volgen en reageerden enthousiast op verhalen en foto’s. Het werd een verslaving.

Mijn reisblog had in 3 jaar tijd 120.000 hits. Inmiddels staat de teller op ruim 400.000. (Toegegeven, 1.000 daarvan ben ik zelf.) Maar de mogelijkheden voldeden niet meer aan mijn behoefte. Ik wilde meer, ik wilde anders, ik wilde vooral vrij zijn. Tijd voor mijn eigen blog!

Cloud Nine?
De letterlijke Engelse betekenis van Cloud Nine is: A State of Euphoria. Vergelijkbaar met ons: In de Zevende Hemel. Voor mij komt alles bij elkaar in Cloud Nine. Reizen. Vrijheid. Wolken. Dromen. De Wereld. Het Onbegrensde. Alles waarvan ik in a State of Euphoria raak. Daarom Cloud Nine.

Mijn kracht?
Ze zeggen dat ik met mijn verhalen het gevoel opwek dat je erbij bent, dat je met me meereist en op mijn schouder zit. Ik schrijf over de pracht, maar ook over de kwetsbaarheid van onze wereld. En stip daarbij ook maatschappelijke kwesties en mijn visie op de wereld lichtjes aan. Het mooiste wat iemand me daarover geschreven heeft? “Ik hoop dat ons Guusje van jou leert hoe ze van de wereld kan houden, want dat kan niemand op een mooiere manier dan jij!”

Ga je mee?
Ik hoop dat je geniet van mijn belevenissen. Fijn dat je met me meereist. En leuk als je zelf ook eens een berichtje achterlaat. Je kunt me ook volgen op Facebook  @Natasja Marcus (blogger) en Instagram  @Natasjaoncloudnine.

 

Enjoy!

 

Pssst ....
Me

You Might Also Like

Geen reacties

Laat een reactie achter